Studenții din "Career.hub" la Târgul "Vacanța"

272
2
Studenții din

Articole recomandate

Membrii Cercului studențesc "Organizarea Afacerilor în Turism" din cadrul Facultății de Științe Economice a Universității "Andrei Șaguna" au participat la târgul de turism "Vacanța", desfășurat la Maritimo Shopping Center. Evenimentul a fost organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA).

ANAT, ca reprezentant al agențiilor de turism din România, dar și ca organism care are rolul să vină în întâmpinarea publicului, a decis să organizeze acest târg la care cei care își planifică vacanța pentru 2016 au descoperit noi destinații turistice și au avut posibilitatea de a alege din multitudinea de pachete de vacanță, profitând de reducerile masive oferite de agențiile de turism pentru rezervările efectuate din timp.

Studenții șaguniști au desfășurat activități de promovare și au participat la evenimentele derulate pe parcursul celor trei zile în care a avut loc târgul. 

Comentează știrea

Mishu
26 noiembrie 2015
O bolnava psihic...

Muirea asta Corina Martin nu este doar penibila... Saraca femeie , dupa atatea casnicii ratate (vreo 4...) , din care au rezultat copii descumpaniti de comportarea mamei lor , de departe se poate vedea ca-i dereglata psihic... Stai fa proasto in banca ta si vezi-ti de cresterea copiilor si nu te mai da in spectacol ! Nu ti-e rusine panarama , ca doar nu crede nimeni ca in destramarea casniciilor toti fostii tai soti au fost de vina si tu esti o zeita a inocentei , dupa cum te scalambaiai prin Mamaia...?!? Sfaturi gratuite: uita-te si in buletin la anul nasterii si urca pe cantar din cand in cand sa vezi ca nu mai esti la varsta la care sa te prostesti ca tinerele alea din dosarul "prostituate pentru VIP-uri"...!

de martin
26 noiembrie 2015
handicapata

isi da din nou in petec, ce career hub ? ce job gasesc eu pe bune ca tanar in Constanta fara a avea pile ? asta e chiar nesimtita.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Social : Vacanțe cu reduceri, pentru constănțeni
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Social : Începe Târgul de turism "Vacanța"
Pagina a fost generata in 1.1854 secunde