€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Studenții de la UMC, preocupați de respectarea mediului înconjurător

Ştire online publicată Joi, 19 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Universitatea Maritimă din Constanța organizează, în perioada 22 aprilie -24 mai, prin intermediul studenților de la specializarea Ingineria și Protecția Mediului în Industrie, o serie de acțiuni menite să aducă în atenția tuturor respectarea mediului înconjurător. Astfel, pe 22 aprilie, de Ziua Pământului, la sediul instituției, va avea loc o expoziție de postere și picturi.

Apoi, pe 24 aprilie, tinerii vor sărbători Ziua Mondială a Protecției Animalelor de Laborator, urmând ca pe 10 mai să organizeze, de Ziua Păsărilor și Arborilor, o expoziție de goblenuri și picturi.

Între 11 și 13 mai va avea loc o sesiune studențească de comunicări științifice pe probleme de mediu, pe 15 mai se sărbătorește Ziua Internațională de Acțiune pentru Climă, pe 22 mai, Ziua Internațională a Biodiversității, prin reamenajarea de spații verzi. Seria activităților organizate de studenți se încheie pe 24 Mai, de Ziua Europeană a Parcurilor, cu plantarea de material dendrologic. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7175 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3914 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3321 secunde