Studenții de la "Ovidius" vor promova bicicletele electrice

286
Studenții  de la

Articole recomandate

Studenții specializării Energetică industrială din cadrul Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă a Universității "Ovidius" au participat la atelierul de lucru cu tema "Implicarea localităților din județul Constanța în Rețeaua Națională E-Bike Net".

Evenimentul se înscrie în activitățile proiectului E-Bike Net - "Rețeaua de biciclete electrice", ce se derulează în perioada 2016-2018, sub coordonarea Asociației Române pentru Industrie Electronică și Software - filiala Oltenia.

Proiectul are drept obiectiv crearea unei rețele pentru biciclete electrice în întreaga zonă transfrontalieră România și Bulgaria, în scopul de a realiza o mobilitate indivi-duală îmbunătățită a transportului durabil. Concret, se vor aloca o serie de biciclete electrice și se vor amenaja stații de încărcare în Constanța, Mangalia, Năvodari, Medgidia și Cernavodă și vor fi întreprinse o serie de activități de promovare în vederea încurajării utilizării acestor mijloace de transport cu impact ecologic redus.

Studenții de la specializarea Energetică Industrială vor avea ca temă conceperea unor planuri de afaceri pentru promovarea mobilității electrice și de utilizare a surselor regenerabile de energie în județul Constanța, care vor fi ulterior prezentate în cadrul unui eveniment special organizat în luna noiembrie a acestui an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert exploziv inițiat de studenți
Pagina a fost generata in 0.5832 secunde