Studenții de la "Ovidius" strâng cadouri pentru familiile nevoiașe

442
Studenții de la

Articole de la același autor

Liga Studenților din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța vrea să bucure și anul acesta familiile sărace din județul Constanța, motiv pentru care va organiza cea de-a doua ediție a proiectului "Be a Santa 2.0". Acesta se desfășoară până la data de 20 decembrie și cuprinde trei activități.

În primă fază, Moș Crăciun și-a amplasat sacii, în perioada 5-17 decembrie, în Campusul Universității "Ovidius", în Căminul Faleză Nord 2 (zona Pescărie), dar și în Căminul C1. Aici, constănțenii pot veni și lăsa obiecte vestimentare, jucării, alimente neperisabile etc.

"Dacă sacul este neîncăpător pentru cadourile voastre, ajutoarele moșului sunt mereu disponibile pentru a ridica cadourile oferite.

Spiridușii lui Moș Crăciun sunt puși pe treabă și organizează un spectacol caritabil menit să introducă invitații în atmosfera Crăciunului", au declarat reprezentanții Ligii Studenților.

De precizat că accesul se va face pe bază de invitații.

O altă activitate inclusă în proiectul tinerilor este "All Star Game", meciul de baschet care reunește cei mai buni jucători din zona de sud-est a României și care se va juca pe data de 15 decembrie, la Sala Sporturilor din Constanța, în parteneriat cu BC Athletic, unde toată lumea este invitată să aducă plușuri și alte jucării. Acestea vor umple terenul de joc al sălii, în pauza meciului.

Trebuie precizat că toate lucrurile strânse vor fi sortate și donate, pe data de 20 decembrie, familiilor cu posibilități financiare reduse din localitățile constănțene.

"Be a Santa 2.0" este un proiect al Ligii Studenților, în colaborare cu Universitatea "Ovidius" și DJST Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.447 secunde