Studenții de la "Ovidius" se perfecționează

272
Studenții de la

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) începe campania de informare a studenților înscriși la cursurile de la programele de licență/master despre procesul de selecție și recrutare în proiectul "ProInfo - pregătirea resursei umane în Informatică", care vizează securitatea cibernetică. În cadrul activității "Dezvoltarea și pilotarea a 6 cursuri (oferte educaționale) cu conținut inovator și componentă aplicativă", adresate studenților din ciclul de studii de licență/master experți reputați în domeniul securității cibernetice, alături de specialiștii UOC, vor susține training-uri practice celor interesați de un domeniu disruptiv și captivant, așa cum este cybersecurity-ul. 


Campania de informare vizează toți studenții, cu excepția celor de anul I, de la programele de studii universitare de licență/masterat, care funcționează în cadrul Universității "Ovidius" din Constanța. 


Primul eveniment în cadrul campaniei va avea loc în data de 1 noiembrie, la ora 10.00, în Aula B, din bulevardul Mamaia nr. 124, la Facultatea de Matematică și Informatică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3317 secunde