Stirile zilei de Sâmbătă, 23 Iunie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Studenții de la Drept simulează procese

Ştire online publicată Vineri, 27 Februarie 2015. Autor: Simona ANGHEL
Sâmbătă, 28 februarie, începând cu ora 11, Facultatea de Drept și Administrație Publică Constanța din cadrul Universității „Spiru Haret” va găzdui cel de-al cincilea proces simulat, dintr-o serie de 10.

Fiecare grupă de practică pregătește un proces simulat împreună cu cadrul didactic supervizor și tutorele desemnat de partener, activitatea fiind coordonată de responsabilul de procese simulate, av. asist. univ. drd. Georgiana Covrig și susținută prin consiliere de specialitate de expertul magistrat, judecător Viorica Costea-Grigorescu.

Luna aceasta, cel de-al cincilea proces simulat, organizat de Grupa 5 de stagii de practică, îndrumată de avocat Gabriel Cornel Grigore și lect. univ. dr. Rareș Patrick Lazăr, întreaga activitate de practică fiind coordonată de conf. univ. dr. Alecu Gheorghe, coordonator monitorizare Stagii de practică. Pentru acest proces simulat, s-a ales o speță care are ca obiect un contract de antrepriză, pe care studenții masteranzii au studiat-o la cabinetul avocatului. 

Distribuie :
loading...

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3622 secunde