Studenții de la Drept simulează procese

256
1
Studenții de la Drept simulează procese - studentiisimuleazaprocese-1424973858.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 28 februarie, începând cu ora 11, Facultatea de Drept și Administrație Publică Constanța din cadrul Universității "Spiru Haret" va găzdui cel de-al cincilea proces simulat, dintr-o serie de 10.

Fiecare grupă de practică pregătește un proces simulat împreună cu cadrul didactic supervizor și tutorele desemnat de partener, activitatea fiind coordonată de responsabilul de procese simulate, av. asist. univ. drd. Georgiana Covrig și susținută prin consiliere de specialitate de expertul magistrat, judecător Viorica Costea-Grigorescu.

Luna aceasta, cel de-al cincilea proces simulat, organizat de Grupa 5 de stagii de practică, îndrumată de avocat Gabriel Cornel Grigore și lect. univ. dr. Rareș Patrick Lazăr, întreaga activitate de practică fiind coordonată de conf. univ. dr. Alecu Gheorghe, coordonator monitorizare Stagii de practică. Pentru acest proces simulat, s-a ales o speță care are ca obiect un contract de antrepriză, pe care studenții masteranzii au studiat-o la cabinetul avocatului. 

Comentează știrea

RODICA
27 februarie 2015
oferta de nerefuzat de lucru!

Oferta de nerefuzat de lucru! Aveti in fata un fenomen tot mai intalnit! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4644 secunde