Studenţii Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, pregătiţi în domeniul securităţii cibernetice

681

Articole de la același autor

Peste 100 de studenţi ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” se specializează în domeniul securităţii cibernetice. Aceştia au fost selectaţi şi consiliaţi în cadrul proiectului „Să ne protejăm mai bine viitorul! Cybersecurity Avansat”, care a debutat în luna ianuarie 2021.

Tinerii sunt consiliați și orientați profesional de către experți specializați din cadrul ANMB. „Activitatea de consiliere și orientare profesională a vizat evaluarea personalității vocaționale a studenților și orientarea acestora în carieră prin abordarea unei tematici centrate pe managementul timpului, managementul stresului, spiritul de echipă și competențele de lidership. Activitatea de consiliere a fost organizată în cadrul unor ședințe individuale și de grup, online şi fizic, în cadrul cărora studenții din grupul țintă au fost evaluați prin aplicarea unor baterii de teste/chestionare de interese/aptitudini specializate, care au permis elaborarea unui plan individual de intervenție și acțiune cu referire la profilul vocațional determinat, pentru asigurarea orientării profesionale”, au transmis reprezentanţii Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

În perioada următoare studenții consiliați vor fi angrenați în practica de specialitate în domeniul Cybersecurity, prin participarea la cursuri de specializare, respectiv prin exersarea abilităților profesionale pe platforme software specializate din domeniul securității cibernetice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5962 secunde