Studenți și elevi, cu lucrări științifice la TEHNONAV JUNIOR 2016

988
5

Articole recomandate

Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (FIMIM) din cadrul Universității "Ovidius" a desfăurat cea de-a VI-a ediie a Conferinței studenților și elevilor în domeniul științelor inginerești TEHNONAV JUNIOR 2016. 


Manifestarea științifică reprezintă un forum pentru dezbateri interdisciplinare inginereti, la nivel teoretic și practic, privind preocupările mediilor universitar și preuniversitar, dar și preocupările profesionale din mediul economic și de afaceri. 


La conferință au fost înregistrate 52 de articole științifice, grupate pe cinci secțiuni: S1 - Inginerie Mecanică, S2 - Inginerie Industrială și Management, S3 - Inginerie Navală și Maritimă, dedicate studenților din anii III și IV de studii, S4 - Ingineri - Cercetători Debutanți, dedicată studenilor masteranzi și doctoranzi, S5 - Preambul Ingineresc, dedicată elevilor și studenților din anii I și II de studii. Secțiunile conferinței au fost prezidate de către toate cadrele didactice ale FIMIM, repartizate pe cele cinci secțiuni. 
Lucrările științifice participante au fost elaborate de către studenți de la Universitatea "Ovidius", Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și de la Universitatea "Politehnica" din București, precum și de către elevi de la liceele constănțene: Colegiul Tehnic Energetic, Colegiul Național "Mihai Eminescu", Colegiul Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza", Colegiul Tehnic "Tomis", Liceul Teoretic "George Călinescu", Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații.


Comentează știrea

Organizator conferință
5 iulie 2016
Schimbaaaați pozaaa!

Titlul se referă la un eveniment organizat de FACULTATEA DE INGINERIE MECANICĂ, INDUSTRIALĂ ȘI MARITIMĂ, nu de cea din fotografie! Comunicatul de presă conține și fotografii! De ce nu luați de acolo una? Sau de ce nu folosiți o fotografie cu UOC? De ce publicați ce doriți dvs? Jurnalismul este o profesie sau un hobby?!

Organizator
5 iulie 2016
Link util

http://www.univ-ovidius.ro/images/-docs/stiri/Comunicat%20de%20presa-0507201602.pdf

Alt organizator
6 iulie 2016
Dacă părerea me contează ...

... înlocuiți imaginea! Ați greșit grav, grav!

Alt organizator
6 iulie 2016
Dacă părerea mea contează ...

... înlocuiți imaginea! Ați comis o mare eroare!

Organizator conferință
6 iulie 2016
Mulțumim, Cuget Liber ...

... pentru înțelegere și corelarea conținutului articolului cu imaginile postate! Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă (http://imim.univ-ovidius.ro) rămâne, astfel, puntea de legătură între mediul preuniversitar și cel economic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5593 secunde