Studenți din peste zece țări se întrunesc la "Ovidius"

130
2
Studenți din peste zece țări se întrunesc la

Articole recomandate

Asociația Tineretul ONU din România – filiala Constanța, în parteneriat cu Facultatea de Istorie și Științe Politice a Universității "Ovidius" va găzdui pentru prima dată conferința-model de simulare a comitetelor Organizației Națiunilor Unite unde sunt așteptați 50 de studenți din țară și străinătate (Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Algeria, Albania, Portugalia, Polonia, Federația Rusă, Ucraina, Belgia, Egipt). Participanții vor juca rolul unor diplomați: vor reprezenta diferite state în structurile ONU și, din această postură, vor intra în dezbateri și negocieri, elaborând, amendând și votând diferite rezoluții. Astfel, studenții vor umări întregul proces decizional din cadrul organismelor ONU.
Constanța International Model United Nations este cel mai mare proiect al asociației și va avea loc în Campusul Universității "Ovidius", Corp A, între 21 și 24 aprilie. 
Evenimentul va debuta în data de 21 aprilie la ora 19, la Sala Senatului a Universității. Dezbaterile propriu-zise sunt programate în intervalul 22-24 aprilie, în sălile Facultății de Istorie și Științe Politice. Activitățile de pe durata conferinței vor fi însoțite și de un tur al orașului, de o seară de karaoke, de un Pub Quiz și de o petrecere de final. 
La organziarea acestui eveniment iau parte atât voluntari constănțeni, cât și din țară. Buna desfășurare a proiectului este susținută de sponsori și parteneri ai asociației.  


Comentează știrea

adevar
21 aprilie 2016
adevar

La trafic de femei

adevar
21 aprilie 2016
adevar

Acolo unde agreseaza straine gravide pana le omoara copii ?la politica de distrugere poporele vecine?

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert "Zdob și Zdub", în Club Doors
Pagina a fost generata in 1.1471 secunde