Studenți de la "Ovidius" premiați pentru stagiile de practică

476
Studenți de la

Articole de la același autor

La Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, din cadrul Universității "Ovidius", a avut loc festivitatea de premiere a studenților cu rezultate deosebite în stagiul de practică desfășurat în cadrul proiectului "Proiectează-ți cariera!" - ProieCt, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, derulat de Universitatea POLITEHNICĂ din București, în parteneriat cu Universitatea "Ovidius" din Constanța și Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați.

Proiectul are ca obiectiv general asigurarea tranziției a 360 de studenți din Regiunea Sud-Est spre piața forței de muncă, facilitând integrarea lor în societatea românească în calitate de membri productivi ai acesteia. Proiectul se adresează studenților, masteranzilor și absolvenților.

Evenimentul a fost dedicat premierii a 14 studenți din cei 49 selectați, participanți la stagiul de practică desfășurat la Șantierul Naval Constanța, SC Oil Terminal SA Constanța, SC Autocomo SRL Constanța, SC Eurovial Lighting SRL Constanța și Ceronav Constanța. Premiile acordate celor 14 studenți în cadrul proiectului "Proiectează-ți cariera!" au fost în valoare de 1.600 lei - Premiul de excelență, 1.200 lei - Premiul I, 1.000 lei - Premiul II și 800 lei - Premiul III. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3743 secunde