"Străini în noapte", ultima reprezentație cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

563

Articole de la același autor

La Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, s-a lansat o nouă ofertă de bilete. Pentru "Străini în noapte", directorul Gheorghe Ungureanu a scos la vânzare 100 de locuri la jumătate de preț, "doi într-unul". 

Doi inși "încap" pe un bilet (de 60 de lei) la ultima reprezentație a spectacolului "Străini în noapte", de Eric Assous, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu. Piesa se joacă pentru a 15 oară la Constanța, până acum Florin Piersic având-o ca parteneră pe Emilia Popescu, aceasta fiind și ultima, a ținut să sublinieze directorul Casei de Cultură. Piesa este programată pentru marți, 4 decembrie. 

În piesă, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat. 

"Străini în noapte" ne este prezentată drept "o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură", în regia lui Radu Beligan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.337 secunde