Stelian Fedorca, declarat incompatibil de ANI

187
Stelian Fedorca, declarat incompatibil de ANI - dsc01617-1362401225.jpg
Agenția Națională de Integritate a constat incompatibilitatea secretarului de stat în Ministerul Educației Stelian Fedorca întrucât, între16 mai 2012 și 1 februarie, a deținut, simultan, funcția de secretar de stat în MECTS, director al Colegiului "Mihai Eminescu" și calitatea de comerciant în cadrul "Fedorca Stelian Victor PFA".

Potrivit ANI, persoana față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică, cu excepția celor electorale, pe o perioadă de trei ani. În cazul în care persoana nu mai ocupă o funcție sau o demnitate publică la data constatării stării de incompatibilitate, interdicția de 3 ani operează, potrivit legii, de la data rămânerii definitive a raportului de evaluare, respectiv, a rămânerii definitive și irevocabile a hotărârii judecătorești de confirmare a existenței unei stări de incompatibilitate.

Persoana care face obiectul evaluării poate contesta raportul de evaluare a incompatibilității, în termen de 15 zile de la primirea acestuia, la instanța de contencios administrativ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2606 secunde