Stela Popescu o aduce la Constanța pe Coana Chirița

468
1
Stela Popescu o aduce  la Constanța pe Coana Chirița - stelapopescucoanachirita-1350920723.jpg
Mâine, 24 octombrie de la ora 19:00 constănțenilor li s-a pregătit o mare surpriză. Stela Popescu vine în rol de "Coana Chirița" cu Opera Comică din București la Teatrul de Opera si Balet "Oleg Danovski". Spectacolul adaptat după cunoscuta "Chirița în provincie" a lui Vasile Alecsandri pe muzica lui Alexandru Flechtenmacher în regia lui Cristian Mihăilescu s-a bucurat de recenzii care mai de care mai elogioase. "Coana Chirița este un spectacol pentru cei mici însoțiți de cei mari, este un spec-tacol pentru cei maturi care regăsesc farmecul, naivitățile copilăriei. Stela Popescu este omniprezentă, este percutantă și fermecătoare, trece rampa, stârnește uimirea celor mici, pe care știe să-i subjuge, dar și a celor mari, care găsesc la acest spectacol momente de bucurie în compania copiilor, a nepoților", scria după premieră, Dumitru Avakian. 


Stela Popescu a intrat în pielea Coanei Chirița în 2005 și de atunci a încântat reprezentație cu reprezentație, prin toată țara, copii, părinți și bunici, reușind un spectacol cu adevărat pentru toate vârstele.

Din distribuție mai fac parte soliștii: Vicențiu Țăranu, Valentin Racoveanu, Daniel Filipescu, Ioana Damian, Valentino Tiron, Raluca Oprea, Andrei Lazăr, Levente Ambrus.


Comentează știrea

Patricia
23 octombrie 2012
unde se joaca piesa?

nu ati specificat unde in Constanta se joaca piesa. La casa de cultura am sunat si nu este acolo. Va rog sa reveniti cu o completare

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ioan Gyuri Pascu, la Constanța
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Flirt" motivațional în Constanța
Pagina a fost generata in 0.4209 secunde