Stela Enache, aniversata zilei!

218
Stela Enache, aniversata zilei! - stelaenache-1516782369.jpg

Articole recomandate

Pe numele real Steriana Aurelia Bogardo, cântăreața Stela Enache s-a născut la 24 ianuarie 1950, la Reșița. În tinerețe, artista a fost remarcată de compozitorul George Grigoriu. Ani de liceu și Diminețile mele sunt printre cele mai cunoscute cântece ale sale, dintr-un repertoriu care numără sute de piese. Stela Enache a fost căsătorită cu compozitorul Florin Bogardo, care i-a încredințat zeci de creații ale sale.


xxx


Stela Enache împlinește 68 de ani. Interpreta celebrei melodii "Ani de liceu", de pe coloana sonoră a filmului "Liceenii", (1986), a dorit ca de data aceasta să se serbeze în străinătate, la cei doi moștenitori ai săi: "Sunt în Germania, sărbătoresc cu prietenii și cu familia băiatului meu, Anton. Cu fiica mea și cu familia ei m-am văzut în Italia, zilele trecute. Mă «împart» între țări", a declarat, pentru Click!, celebra sărbătorită.


Stela Enache a trecut, de-a lungul vremii, prin multă suferință, decesul soțului ei, compozitorul Florin Bogardo, în 2009, dar și al mamei, însă solista nu a căzut pradă tristeții, dimpotrivă, și-a adunat forțele și a revenit pe scenă: "A fost greu, însă mi-am revenit brusc după ce am primit un premiu de excelență la Mamaia, iar prietenele mele m-au împins de la spate", ne-a povestit cântăreața.

Dar Stela Enache a muncit pe rupte și pentru a-și repara casa arsă, în urma unui scurt-circuit provocat în 2008 de niște muncitori care lucrau în zonă: "Au fost afectate 3 case, însă doar a mea a luat foc. Era toată neagră. Trei ani m-am chinuit să o renovez de la cap la coadă, pentru că nu puteam să stau așa", a mai adăugat ea. Vestita interpretă este fericită că organizatorii de spectacole o bombardează cu oferte, fiind invitată să susțină concerte inclusiv în discoteci, unde face furori cu celebrele-i șlagăre. În plus, este nelipsită și din concertele lui Fuego, de care o leagă o strânsă prietenie, scrie click.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9255 secunde