Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes, recitaluri la Cerbul de Aur

338
Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes, recitaluri la Cerbul de Aur - banica-1563295805.jpg

Articole recomandate

Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes deschid seria recitalurilor ediției 2019 a Cerbului de Aur, cel mai mare concurs internațional de interpretare organizat în România, informează TVR.

Pe 22 august, Ștefan Bănică jr. va fi primul care va urca pe scena celei de-a XIX-a ediții a festivalului.

"Mă bucur că se continuă tradiția Festivalului Cerbul de Aur. Mă leagă multe amintiri frumoase de Festivalul de la Brașov, fie că am avut recitaluri sau am văzut și am ascultat artiști internaționali la care nici nu visam, mai ales la începutul anilor '90. Anul acesta am răspuns cu mare plăcere invitației de a susține un recital. O să cânt alături de Rock'n roll band și grupul vocal The 50's și sper să fie un concert de care să se bucure toate generațiile prezente la spectacol, dar și telespectatorii. Așadar, s-o facem lată, încă o dată!", a declarat Ștefan Bănică jr.

A doua zi, pe 23 august, va fi rândul Irinei Rimes să urce pe scena din Piața Sfatului.

Artista mărturisește că a visat de mică să cânte la Cerbul de Aur. "Să cânt în concurs. Dar uite că viața a aranjat și mai frumos, să vin în recital. Mulțumim pentru invitație. Promitem să facem un show de muzică original, inspirat și interesant", spune tânăra artistă.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Festivalul Internațional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22 - 25 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4674 secunde