"Statement" - Expoziție de afișe

408

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, WildArt a deschis o expoziție de afișe "Statement", realizate de graficianul constănțean Leonte Năstase, în incinta Clubului Doors, și care va fi deschisă până la 8 martie, curioșii având opțiunea de a cumpăra portretele expuse.
"Este un act cultural expozițional, adresat artiștilor de pretutindeni și care reprezintă mediile specifice artei contemporane: pictură, sculptură, grafică, fotografie, etc. Afișele create încropesc portretele unor cântăreți renumiți de folk, dance, pop, fiind o alegere aleatorie. Se regăsesc în desene nume ca Jonny Răducanu, Ada Milea, Nicu Covaci, Doru Stănculescu, și multe alte capete de artiști, care să se armonizeze cu interiorul clubului", ne-a declarat Leonte Năstase.
De asemenea, artistul anunță o nouă expoziție personală de artă decorativă, și cu vânzare, la magazinul fondului plastic Constanța, ce se dorește a fi o idee numai bună pentru luna martie, mai ales că oamenii doresc să facă cadouri inedite pentru cei dragi. Expoziția se va deschide astăzi, iar Leonte Năstase o propune în exclusivitate ca obiect de cadou pentru cei dragi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Expoziție semnată Leonte Năstase
Pagina a fost generata in 0.3005 secunde