Stand-up incendiar cu Vlad Grigorescu

312
Stand-Up Magic, așa cum este numit spectacolul, de Vlad Grigorescu, este primul spectacol de mentalism din România. Acest show duce în spate o vechime de peste trei ani și a fost trecut prin toate etapele necesare pentru a deveni un succes garantat.
Este un spectacol interactiv, unde invitații sunt chemați pe scenă pentru a participa la trucurile lui Vlad. Spectatorilor li se vor citi gândurile și vor privi cum Vlad Grigorescu îndoaie metale… cu puterea minții. Cei prezenți la show au șansa de a câștiga bani, mai mult decât atât, pot învăța cum să nu mai fie nevoie să-și plătească băuturile din bar pentru tot restul vieții.
O reprezentație inedită, plină de emoții, divertisment și întorsături, ce a fost prezentată în toată țara și care a stârnit reacții de apreciere din partea întregului public prezent.
Vlad Grigorescu este primul artist care a adus în viziunea României conceptul de mentalism și hipnoză. Acesta mai este recunoscut și pentru scepticismul ce îl manifestă față de paranormal, declarând că nu crede în magie.
Pentru o porție garantată de iluzionism și umor, constănțenii sunt așteptați joi, în club Phoenix, de la ora 20.30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.766 secunde