Stand-up comedy. Dan Badea vă invită la o porție de râs

243
Stand-up comedy. Dan Badea vă invită la o porție de râs - standup-1568318010.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna viitoare, veți putea merge, din nou, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, unde vă așteaptă o mulțime de spectacole minunate. 


Primul dintre acestea va avea loc în ziua de 20 septembrie, de la ora 19.30, când Dan Badea vă va oferi un show excepțional de stand-up comedy, intitulat "Am umor", alături de un invitat surpriză. 


XXX 
Pe 23 septembrie, dar de la ora 19.00, toată lumea poate viziona piesa "Pe o pânză de păianjen", în regia lui Vlad Zamfirescu. Din distribuție fac parte: Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Mirela Oprișor și Diana Roman. 
În acest spectacol, personajul principal, Andu își anunță soția că a doua zi va pleca la mănăstire. Iritată de ceea ce pare a fi o gluma nesărată în miez de noapte, Alma, soția lui Andu, începe războiul. Se hotărăște inclusiv să plece ea prima și să se "mântuiască" înaintea lui. La un moment dat, sunt convocați prietenii și fiecare tabără primește întăriri. Surprizele se țin lanț, iar finalul lasă urme adânci. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Stand-up cu Teo,  la Club "Doors"
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Stand-up,  în El Comandante
Pagina a fost generata in 1.3187 secunde