Stagii de practică în Salonic pentru elevi din Medgidia

252
Stagii de practică în Salonic pentru elevi din Medgidia - stagiidepractica-1487512482.jpg

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia derulează în acest an școlar proiectul ERASMUS+, cu tema "Creșterea nivelului integrării socio-profesionale în domeniile electronică-automatizări și mecanic, prin dobândirea de competențe și abilități practice la nivel european".


Zilele trecute, echipa de implementare și gestiune a proiectului s-a întâlnit, la Medgidia, cu membrii echipei de organizare a mobilității de la Centrul educațional IPODOMI din Salonic, Grecia. 


Elevii liceului se vor deplasa, în perioada 7-27 mai, pentru realizarea formării profesionale la standarde europene, la companii de specialitate din Grecia, coordonate de Centrul educațional IPODOMI din Salonic. 


La întâlnire au participat Athanasios Sinanis, Eleni Ioanna Sinani, directori ai Centrului educațional IPODOMI din Salonic, Grecia, și Vlad Alexandru Tefas - coordonator de programe europene, echipa de implementare și gestiune a proiectului din școală alături de elevii din grupul țintă.


Oaspeții Liceului "Hurmuzescu", membri ai organizației de primire - Centrul educațional IPODOMI, au venit în școală pentru a-i cunoaște pe cei 22 de elevi selectați, profesorii însoțitori și echipa de implementare și gestiune a proiectului, și pentru a stabili detaliile programului de formare pentru elevii implicati în mobilitate. 


Discuțiile între elevi și oaspeți au evidențiat oportunitățile oferite de programul Erasmus+ și modalități concrete de formare a competențelor profesionale la opt companii specifice domeniilor electronică, automatizări, mecanică din Grecia. Au fost analizate aspectele privind formarea profesională pe domenii, acumularea de cunoștiinte despre cultura, istoria țării gazdă, condiții de cazare, masă pentru cele 19 zile ale mobilității. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Proiecție specială, la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 2.9996 secunde