„Spune-mi ce-ai făcut cu banii”, la Casa de Cultură Constanţa

Vineri, 05 Martie 2021
508
Casa de Cultură a Sindicatelor găzduieşte în data de 23 martie, de la ora 19.00, spectacolul „Spune-mi ce-ai făcut cu banii”, din distribuţia căruia fac parte Claudiu Bleonţ, Anca Sigărtău şi Claudiu Maier.

Organizatorii spun că râsul vindecă orice, sau mai bine spus, este cel mai bun tratament, mai ales acum, când viaţa tuturor a pendulat între serviciu şi casă, între restricţii şi relaxări temporare, între frică şi deznădejde şi speranţă şi încredere.

Povestea este simplă: Nadejda Petrovna este disperată. Bărbatul ei, Boris, a băut iar şi a uitat ce a făcut cu banii de salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră. După epuizarea tuturor soluţiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decât o singură variantă - invitarea unui hipnotizator, ales în urma unui anunţ găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris şi să afle unde a pus banii de salariu. De aici începe toată nebunia: sub hipnoză încep să spună tot ceea ce au făcut şi ascuns unii de alţii, ce părere au cu adevărat unii despre alţii, ce vise şi speranţe au. Dar totul, absolut totul este un hohot continuu de râs. Situaţii imposibil de rezolvat, probleme din trecut devin motive de dispută şi generează soluţii comice. Pagina a fost generata in 0.2624 secunde