Sportivii de la "Ovidius", premiați pentru noile titluri obținute

284
1
Sportivii de la

Articole recomandate

Rectorul Universității "Ovidius", prof. univ. dr. Sorin Rugină, i-a primit pe cei mai noi performeri ai Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS), care au obținut rezultate remarcabile în competiții naționale și internaționale oficiale, decernându-le diplome de excelență.

Alături de conducerea universității s-au aflat campioanele naționale universitare la beach-volei, Adriana Vâlcu și Bianca Cojocaru, studente în anul I la FEFS, membre ale echipei care a câștigat aurul în competiția desfășurată recent la Alba Iulia. Au fost prezenți, de asemenea, Bogdan Tudorancea, student al Facultății de Științe Aplicate și Inginerie, anul I, membru al echipei masculine medaliată cu aur la Campionatul Mondial Universitar de Handbal, desfășurat la Antequera, provincia Malaga, și Nicoleta Tudor, masterand în anul I la FEFS, membră a echipei feminine de handabal câștigătoare a titlului de vicecampioană la aceeași competiție.

La primirea emoționantă, rectorul Sorin Rugină, alături de decanul FEFS, prof. univ. dr. Mirela Damian, i-au felicitat pe proaspeții campioni și le-au urat să fie mândri de apartenența lor la comunitatea academică ovidiană și să pună în practică noțiunile teoretice pe care și le însușesc pe perioada anilor de studii.

De menționat este faptul că absolventa FEFS, Cătălina Ponor, a fost desemnată să fie portdrapelul performanței sportive românești la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfășura în luna august a acestui an.

Comentează știrea

La bobel!
9 iulie 2016
beeee

mai da-va dreak de obositi cu rectorul vostru de doua parale. face imputitul de prorector machidon tot ce vrea din el, carpa de sters pe jos este, la fel cu toti din universitate. si acum Oxidatul iese palid cu tot felul de nimicuri

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2947 secunde