Stirile zilei de Luni, 16 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


X
Mai multe ştiri online:

Sportivii de la "Ovidius", premiați pentru noile titluri obținute

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Iulie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Rectorul Universității „Ovidius”, prof. univ. dr. Sorin Rugină, i-a primit pe cei mai noi performeri ai Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS), care au obținut rezultate remarcabile în competiții naționale și internaționale oficiale, decernându-le diplome de excelență.

Alături de conducerea universității s-au aflat campioanele naționale universitare la beach-volei, Adriana Vâlcu și Bianca Cojocaru, studente în anul I la FEFS, membre ale echipei care a câștigat aurul în competiția desfășurată recent la Alba Iulia. Au fost prezenți, de asemenea, Bogdan Tudorancea, student al Facultății de Științe Aplicate și Inginerie, anul I, membru al echipei masculine medaliată cu aur la Campionatul Mondial Universitar de Handbal, desfășurat la Antequera, provincia Malaga, și Nicoleta Tudor, masterand în anul I la FEFS, membră a echipei feminine de handabal câștigătoare a titlului de vicecampioană la aceeași competiție.

La primirea emoționantă, rectorul Sorin Rugină, alături de decanul FEFS, prof. univ. dr. Mirela Damian, i-au felicitat pe proaspeții campioni și le-au urat să fie mândri de apartenența lor la comunitatea academică ovidiană și să pună în practică noțiunile teoretice pe care și le însușesc pe perioada anilor de studii.

De menționat este faptul că absolventa FEFS, Cătălina Ponor, a fost desemnată să fie portdrapelul performanței sportive românești la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfășura în luna august a acestui an.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7783 secunde