Spectacolul "Vocile Ortodoxiei din Rusia" poposește la Constanța

226
Spectacolul

Articole de la același autor

Astăzi, 18 decembrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța va avea loc spectacolul "Vocile Ortodoxiei din Rusia". În premieră, în deschidere va concerta Corala ortodoxă bărbătească "Armonia" a Arhiepiscopiei Tomisului.


Precizăm că evenimentul este organizat sub egida Ambasadei Federației Ruse în România și sub patronajul Arhiepiscopiei Tomisului. Cei interesați, își pot cumpăra bilete online pe iabilet.ro, eventim.ro și la Casa de bilete a teatrului. 
Corul "Vocile Ortodoxiei Rusești" este un cor mixt format atât din călugări, cât și călugărițe, aceștia absolvind școala de înaltă clasă a muzicii rusești. În prezent, colectivul este format din aproximativ 50 de persoane, iar repertoriul evenimentului este format din colinde creștine rusești și numai. Totodată, evenimentul primește o notă mult mai sobră, având în vedere faptul că anul acesta se împlinesc 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Rusia și România.


Corala ortodoxă bărbătească "Armonia" s-a înființat în anul 2001, de-a lungul timpului membrii acesteia susținând o mulțime de concerte în țară, dar și peste hotare. Colectivul este format din preoți, diaconi și studenți ai Facultății de Teologie din cadrul Universității "Ovidius" Constanța și abordează un repertoriu diversificat, compus atât din piese religioase, folclor românesc, colinde tradiționale românești și străine, cât și piese din repertoriul clasic universal.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9786 secunde