Spectacolul "Magic Swing", la Teatrul "Oleg Danovski"

338

Articole de la același autor

Duminică, 19 iulie, de la ora 20.00, sunteți invitați, din nou, pe platoul din fața Teatrului de Operă și Balet "Oleg Danovski", pentru a viziona spectacolul "Magic Swing".

Concepția spectacolului este semnată de Gabriela Dobre, care spune că sugestia realizării piesei i-a fost oferită de unul dintre colegi, solist în acest spectacol, baritonul Cristian Parmac. Ulterior, ea a dezvoltat ideea, într-o deplină armonie de idei și colaborare cu Iulian Ghencea, coregraful acestui proiect și cu asistentul-coregraf, Petronela Iordache.

Ea spune că, în acest spectacol, va fi readusă pe scenă muzica plină de romantism a anilor '30, '40, '50, '60, dar și șlagărele de odinioară. Spre exemplu, melodiile interpretate live, precum "Only you", "Strangers in the night", "Sing, sing, sing", "Love me tender", "Rum and coca cola" sau "Chatanooga choochoo".

Din distribuție, fac parte: Iulian Bratu, Maria Cernat, Raluca Dărăban, Gabriela Dobre, Octavian Minea, Bogdan Ocheșel, Cristian Parmac, Adrian Pârlea, Silvia Simionescu, Daniela Vlădescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9667 secunde