Spectacolul-lectură „Insultaţi” se joacă şi la Constanţa

507
Spectacolul-lectură „Insultaţi” se joacă şi la Constanţa - 1-1613048299.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța se alătură programului „Belarus(sia) Worldwide Reading Project”, cu spectacolul-lectură „Insultaţi”, care se va juca joi, 18 februarie, începând cu ora 19.00. Accesul la acest spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile și numai pe bază de tichete, care vor putea fi ridicate de la casa de bilete a teatrului începând de miercuri, 17 februarie. 
În acest proiect sunt implicate 15 teatre din România și un teatru din Republica Moldova. Toate acestea se reunesc într-o acțiune de solidaritate fără precedent, alăturându-se programului mondial de lecturi „Belarus(sia) Worldwide Reading Project”. Acesta are la bază piesa „Insultaţi” de Andrei Kureicik.
Zilnic, în perioada 7 – 22 februarie 2021, la inițiativa Ralucăi Rădulescu, traducătoarea în limba română a piesei, într-unul dintre teatrele partenere va avea loc un spectacol-lectură difuzat online sau jucat live, cu public în sală, în semn de solidaritate cu mișcarea teatrală și cu cetăţenii din Belarus, care protestează de șase luni fără încetare, pentru libertate și dreptul de a organiza alegeri corecte și libere. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7354 secunde