Spectacolul "FROZEN - Regatul înghețat", reprogramat la Constanța

249
Spectacolul

Articole de la același autor

 După succesul extraordinar înregistrat în premieră europeană la București (8 octombrie și 6 decembrie 2016, Sala Palatului), organizatorii - Theater du Soleil și echipa muzicalului "FROZEN Regatul înghe-țat" pornesc într-un turneu național care cuprinde, pentru început, câteva dintre marile orașe ale țării (Timișoara - Sala Olimpia, 10 decembrie 2016, Constanța - Sala Sporturilor, 18 decembrie 2016, Craiova - 14 ianuarie 2017 și Iași - Sala Sporturilor, 21 ianuarie 2017).

Toate spectacolele încep la ora 17.30, cu precizarea că evenimentul din Constanța, din data de 27 noiembrie, este reprogramat de către organizatori pentru data de 18 decembrie 2016.

"FROZEN Regatul înghețat" este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm care îi poartă pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje ale momentului.

Regia este semnată de Camelia Popa, muzica a fost compusă de Nicolae Caragia (Rep. Moldova), iar scenariul aparține scriitoarei Zully Mustafa. Oana Cocârța este coregraful acestui spectacol, ansam-blul de balet fiind alcătuit din peste 30 de dansatori și balerini profesioniști. Scenograful spectacolului este Ovidiu Pascal. Toți sunt excelenți profesioniști, au cărți de vizită impresionante în domeniu și realizări remarcabile.

Biletele pot fi achiziționate la Casele de Bilete ale Sălii Sporturilor din Constanța, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române, precum și online, pe www.bilete.ro și www.blt.ro. Prețurile sunt cuprinse între 60 și 200 lei, în funcție de categorii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Maraton de spectacole pentru cei mici
Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy,  cu Mincu și Maria
Vineri, 25 Noiembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-Up Comedy & Magic, la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.4973 secunde