Spectacolul exuberantelor "Steluțe Win Gym"

397
Duminică, 16 decembrie, scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța s-a umplut de emoția, vioiciunea, dar mai ales de fericirea tinerelor talente ale aerobicului constănțean antrenate la Asociația Club Sportiv "Win Gym" și Clubul Farul. 

În sfârșit, a venit momentul pentru cei 160 de copii implicați în spectacol să arate celor dragi, care au umplut sala de spectacol, cât de mult s-au străduit să se apropie de mișcările profesioniste ori de performanță. Și au urcat, rând pe rând, pe scenă cele cinci grupe ale ACS "Win Gym", antrenate de Antoanela Olteanu, Carmen Traicu, Daniela și Remus Nicolai, cărora li s-au alăturat alte șase grupe formate din colegii lor de la Clubul Farul, antrenați de Cristina Dulgheroiu, Nicoleta Dendiu și Nicoleta Liță. 

După cum declara prof. Remus Nicolai, vicepreședintele ACS "Win Gym", la spectacol au participat atât grupele de inițiere în gimnastica aerobică, dar și acei copii care doresc să practice acest sport din dorința de a se dezvolta armonios. 

La finalul reprezentației, Moș Crăciun a oferit daruri și medalii tuturor celor 160 de copii, pe care mai apoi, foarte satisfăcuți, i-am auzit prin culise cum se mândreau că astăzi la școală le vor arăta colegilor cât de "tari" au fost!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4126 secunde