Spectacolul "Dincolo de întâmplări" va fi prezentat în Spania

268
Spectacolul

Articole recomandate

Teatrul de Stat Constanța (TSC) va prezenta în data de 7 noiembrie, începând cu ora 18.00, în Spania, spectacolul "Dincolo de întâmplări". Din distribuție fac parte poeta Iulia Pană, autoarea textului, actrița Mirela Pană și compozitorul și muzicianul Adrian Mihai, care le va acompania la duduk (instrument vechi, de origine armenească).

Potrivit reprezentanților TSC, cea de-a patra și ultima rezidență de creație a proiectului "Legende pe ruine circulare", parte din Programul Uniunii Europene "Europa creativă", subprogramul cultural "Anul European al Moștenirii Culturale 2018", se va desfășura între 4 și 11 noiembrie, în Segovia, localitate aflată în apropierea capitalei Spaniei, Madrid. În cadrul acestui eveniment vor avea loc o serie de spectacole, workshop-uri, precum și un seminar internațional pe tema patrimoniului cultural.

Cei doi consultanți științifici ai proiectului, din partea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, arheologul Sorin Marcel Colesniuc și scriitorul Cristian Cealera vor avea două prezentări în cadrul Seminarului Internațional care va avea loc la Muzeul Național Regina Sofia din Madrid, în data de 6 noiembrie. Cei doi vor vorbi despre "Creativitate în marketingul muzeal - metode noi de a atrage un public nou", respectiv despre "Vestigii ale Constanței - surse de inspirație pentru actul teatral". (M.Ș.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Spectacolul "Gin Rummy" a fost anulat
Pagina a fost generata in 0.4174 secunde