Spectacolele de la Casa de Cultură se reiau în toamnă

Marţi, 14 Iulie 2020
163
Foarte mulți constănțeni se întreabă când vor fi reluate spectacolele de la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde, lună de lună, se derulau o mulțime de spectacole și concerte cu artiști de top.

Pentru stagiunea care debutează în luna septembrie - a precizat directorul instituției, Gheorghe Ungureanu -, constănțenilor li s-au pregătit o mulțime de surprize. Primul spectacol programat este "Pe o pânză de păianjen", urmat de un concert extraordinar cu Tudor Gheorghe, care va readuce în fața publicului o muzică extraordinară, în cadrul concertului intitulat "Risipitorul de frumuseți".

XXX

Din păcate, a precizat directorul Ungureanu, în primăvară, Casa de Cultură a fost nevoită să reprogrameze foarte multe spectacole. În aceste condiții, unii oameni au dorit să li se returneze banii dați. Dacă, în anii trecuți, atunci când treceau prin situații similare, de reprogramare a unor spectacole, puteau să le restituie spectatorilor banii dați, situația este complet diferită acum. Conform Ordonanței nr. 70 din data de 14 mai 2020, în cazul reprogramării unui eveniment, participanții la eveniment vor putea folosi biletul achiziționat până la data de 30 septembrie 2021, dar nu li se dau banii înapoi. Pagina a fost generata in 0.2536 secunde