€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Spectacole speciale la Constanța, de Ziua Mondială a Teatrului

Ştire online publicată Miercuri, 27 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Ziua Mondială a Teatrului este un prilej de sărbătorire a celei de-a patra arte în nenumăratele sale forme. Teatrul este o sursă de inspirație care are puterea de a uni diversele culturi și popoare din întreaga lume și, cu acest prilej, instituțiile de cultură din Constanța vor organiza, astăzi, diverse evenimente pentru a marca această ocazie. 


Așadar, astăzi, la ora 19.00, publicul constănțean este invitat la Teatrul de Stat pentru a urmări one man show, susținut de Gheorghe Ifrim, actor al Teatrului „L.S. Burada” din București. La acest eveniment cu intrare liberă, actorul va vorbi despre sine, despre noi și despre câteva dintre legendele care ne-au îmbogățit viața în ultima jumătate de secol. În acest spectacol, o să fim purtați cu nemăsurat umor, multă autoironie și o surprinzătoare tandrețe de la Michael Jackson la Pavarotti, de la Dan Spătaru la Gheorghe Dinică, de la Demi Moore la Tora Vasilescu, de la Gheorghe Cozorici la Toma Caragiu și la multe alte nume mari ale scenei. Porțile teatrului se deschid publicului la ora 18.30. 


Cu același prilej, Teatrul Avangardia revine la Constanța, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, cu o premieră - o comedie dramă despre modul în care reacționează femeile la crizele grave din cursul vieții, cum ar fi boala și moartea, despre cum găsesc puterea de a merge mai departe și despre cum își pot găsi forța de care au nevoie în relațiile cu cei apropiați, chiar dacă acele relații sunt marcate de diferențe de opinii sau de gusturi. 


Regia aparține lui Ricard Reguant, în distribuție cu Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cociaș, Ioana Barbu, Ștefana Samfira și Irina Ștefan. Spectacolul va începe la ora 19.00 și va dura 2 ore și 10 minute. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7426 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3942 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7887 secunde