Spectacole și lansări de carte, la sărbătoarea Zilelor Medgidiei

158

Articole de la același autor

La deschiderea oficială a Zilelor Medgidiei, ocazie cu care se aniversează 159 de ani de atestare documentară, istoria și ascensiunea municipiului au fost prezentate în viziunea a doi dintre cetățenii de onoare, universitarii Ion Bitoleanu și Aurelia Lăpușan, urmate de alocuțiunile celor doi subprefecți prezenți, Levent Mustafa Accoium și Ersun Anefi, cel din urmă fiind născut și crescut la Medgidia.

Prezent la eveniment a fost și profesorul Adrian Ilie, care astăzi va lansa cartea "Comunitatea turcă și tătară din Medgidia".

Cea de-a doua zi a Zilelor Municipiului Medgidia a debutat cu un eveniment creat special pentru copiii Medgidiei, un spectacol cu prințese, magie, zâne și personaje de poveste și concursuri de role, skateboard și biciclete.

De asemenea, primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache, și viceprimarul Luminița Vlădescu au fost invitați la Zilele Porților Deschise la Poliția Municipală Medgidia, ocazie cu care au inaugurat expoziția permanentă de pictură care va orna artistic pereții sediului.

Evenimentele dedicate Zilelor Medgidiei au continuat cu o expoziție de pictură la Casa de Cultură "Ioan N. Roman", dar și cu sport și distracție în Parcul 1 Mai. Aseară, cerul Medgidiei a fost impresionant luminat de lampioanele lansate din același parc.

Ziua de astăzi aduce la Medgidia două lansări de carte, ale autorilor Adrian Ilie și Cristian Teodorescu, precum și un spectacol cu artiști locali, cărora li se alătură Ligia&Band, Vescan, Alina Eremia și trupa Proconsul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4966 secunde