Spectacole pentru cei mai mici spectatori

130
Spectacole  pentru cei mai mici spectatori - spectacolecopii-1453743977.jpg

Articole de la același autor

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, săptămâna aceasta, mai precis mâine, actori profesioniști ai Teatrului Muzical Galați și ai Teatrului Tomis din Constanța prezintă spectacolul muzical și interactiv "Ivan Turbincă", după Ion Creangă. Muzica antrenantă, glumele și decorurile colorate fac din acest spectacol un motiv de veselie.

Spectacolul are durata de o oră și 10 minute, se adresează elevilor claselor I-VIII, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

La Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare", joi, 28 ianuarie, de la ora 11, "Cei trei purceluși" se vor da în… spectacol pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Același segment de public este așteptat și vineri, 29 ia-nuarie, de la ora 10,30, pentru a viziona transpunerea în scenă a cunoscutei povești "Punguța cu doi bani".

Săptămâna spectacolelor dedicate copiilor se încheie duminică, 31 ianuarie, cu o dublă reprezentație, de la orele 11 respectiv 12,30 a spectacolului interactiv semnat de Aneta Forna Christu - "O călătorie cu surprize". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru copii
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Ce facem în weekend, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6753 secunde