Spectacole la Teatrul "Oleg Danovski". "Ne dorim ca publicul să nu ne uite"

595
Spectacole la Teatrul

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța se află pe ultima sută de metri cu organizarea spectacolelor în aer liber pe care intenționează să le țină începând cu această lună. "În cursul zilei de astăzi avem întâlnire cu artiștii, să vedem cum punem la punct lucrurile, pentru că sunt destule rigori ce trebuie respectate. Trebuie să luăm legătura cu Direcția de Sănătate Publică Județeană și Primăria Constanța. În principiu, primăria este de acord să coopereze cu noi pe timpul verii și sunt tare încântată. Pe scurt, mi-aș dori să începem acest proiect cu acest week-end, să avem primele spectacole, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00. Reprezentațiile ar urma să fie ținute în balconul teatrului, cu scaune pe alei, cu spații delimitate între oameni", a declarat pentru "Cuget Liber", directorul TNOBD, Daniela Vlădescu.

Ca urmare, dacă autoritățile își vor da acceptul final, sâmbătă, 6 iunie și duminică, 7 iunie, sunteți invitați să vizionați "O sole mio" și "Magic Swing". Apoi, următorul week-end, artiștii vor evolua într-un spectacol al orchestrei, cu duete, cvintete etc.

"Îmi doresc din suflet să începem spectacolele, pentru că și artiștii sunt doritori, dar mai ales pentru că ne dorim ca publicul să nu ne uite", a adăugat directorul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9358 secunde