În acest sezon estival

Spectacole cu delfini și observații astronomice pe timpul zilei

265

Articole de la același autor

Directorul Complexului de Științe ale Naturii din Constanța, Adrian Bâlbă, a declarat că pentru sezonul estival a pregătit o serie de surprize pentru constănțeni, dar și pentru turiști. 


Îndrăgiții delfini Chen Chen și Ni Ni s-au antrenat intens pentru un program inedit. Prețul biletului de intrare la Delfinariu este, de la 1 iulie, de 50 lei/adult și de 25 de lei/elevi, studenți. Cu acest bilet, turiștii au acces în întreg complexul. 


Și Microrezervația, Acvariul și Planetariul vor oferi turiștilor un program atractiv în acest sezon. La Planetariu, spre deosebire de anii trecuți, se vor putea face observații astronomice și pe timpul zilei. Accesul în Planetariu nu va fi permis copiilor sub 5 ani. Pentru Planetariu, se va achita intrare separată, iar prețul unui bilet este 10 lei pentru un adult și 5 lei pentru un copil. 


Acvariul își întâmpină vizitatorii cu specii noi de pești, atât din fauna indigenă, cât și exotică. Prețul unui bilet de intrare este 20 lei pentru un adult și 10 de lei pentru un copil. 


Copiii care vor vizita Microzervația vor putea admira puii de reni, lame, zebu pitic, capre pitice. Tariful unui bilet este de 10 lei/adult și 5 lei/copiii, elevi, studenți. 


Pavilionul de echitație - arena Equestria a fost complet modernizat. Turiștii își vor putea face inclusiv abonament de călărie: 250 lei - 5 ședințe și 500 lei - 11 ședințe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Capacitatea Delfinariului va fi dublată
Pagina a fost generata in 0.5863 secunde