Spectacole amânate pentru Teatrul pentru Copii

146
Spectacole amânate pentru Teatrul pentru Copii - dddd-1583847385.jpg

Articole de la același autor

Ca urmare a situației date, privind evitarea răspândirii noului virus și a hotărârii Consiliului Județean Constanța, activitățile Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" se suspendă în perioada 11 martie 2020 - 22 martie 2020.

Pentru persoanele ce au achiziționat deja bilete la spectacolul "Rățușca cea urâtă" de duminică, 15 martie 2020, ce nu va mai avea loc, menționăm că există posibilitatea de a primi contravaloarea biletelor cumpărate sau biletele vor rămâne valabile pentru primul spectacol, pe care instituția îl va organiza la sediu, într-o duminică, urmând ca această dată să fie anunțată ulterior, în timp util, pe site-ul www.teatruldelamare.ro, Facebook-ul teatrului și la avizier.

Evenimentele programate pentru zilele de 21 martie 2020 (Ziua Porților Deschise, cu ocazia Zilei Internaționale a Marionetiștilor) și 28 martie 2020 (Concursul Județean "O POVESTE .... O POEZIE"-ediția a II-a -organizat de Teatrul "Căluțul de mare" în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța) vor fi reprogramate în a doua jumătate a lunii mai, de asemenea, și anunțate în timp util.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5171 secunde