Spectacol pentru copii. Pisica doldora de bani trece prin noi aventuri

174
Spectacol pentru copii. Pisica doldora de bani trece prin noi aventuri - pisicadoldora-1637780570.jpg
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” vă aşteaptă duminică, 28 noiembrie, de la ora 10.30, împreună cu cei mici, la spectacolul „Pisica doldora de bani şi nepoţii ei orfani”, o piesă de Mc Ranin și Lică Gherghilescu, pe muzica maestrului Dumitru Lupu. Piesa se adresează micuţilor cu vârsta cuprinsă între trei şi nouă ani. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian.

Ca urmare, timp de 55 minute, cei mici vor avea ocazia să urmărească aventurile unei pisici de Angora, văduvă, dar foarte bogată, care trăiește în lux, într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani, trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost.

Lăudăroasă și fudulă peste măsură, ea își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați se numără țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, oaspeții o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții pe care le veți descoperi singuri vizionând spectacolul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9217 secunde