€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Spectacol pentru copii. Întâlnire cu Mowgli, din „Cartea Junglei”

Ştire online publicată Miercuri, 12 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Copiii, dar și părinții lor sunt așteptați, în data de 27 iunie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la „Cartea Junglei”, un musical magic care le va capta atenția încă din primele secunde. Organizatorii spun că în show-ul „Cartea Junglei” veți putea păși în emoționanta aventură a prieteniei dintre micul om Mowgli și fiarele simpatice, îmblânzite, ale junglei. 


Acțiunea începe cu pantera Bagheera, care găsește în junglă un copil abandonat și se grăbește să-l dea în grija unei familii de lupi. Timp de zece ani, puiul de om, numit Mowgli de către frații săi lupi, crește în junglă. La un moment dat, toată jungla tremură la întoarcerea lui Shere Khan, tigrul. În scopul de a-l proteja pe Mowgli, consiliul lupilor hotărăște  ca puiul de om să meargă în cel mai apropiat sat, pentru ca el să trăiască printre oameni. În ajutorul lor, vine Bagheera, prietena panteră a lui Mowgli. 


Din poveste nu lipsește nici blândul și prietenosul urs Baloo, prieten cu Bagheera, care îl învață pe Mowgli tainele junglei. Dar va reuși puiul de om să ajungă cu bine în satul oamenilor? Întâmplările atât de… neîntâmplătoare ale lui Mowgli sunt integrate în acest musical, într-un fel unic, așa cum nu ați mai văzut până acum. În acest drum, ei îl întâlnesc la început pe Kaa, pitonul hipnotizator. Lupii, elefanții, maimuțele, vulturii, și spaima junglei Shere Khan vor condimenta povestea cu trăiri puternice, însoțite de muzica originală care va exista pe tot parcursul spectacolului. 


Este pentru prima dată când spectacolul „Cartea Junglei” este montat în cheia unui musical autentic, asemenea teatrelor de profil din Londra. Acesta spectacol este semnat de Eduard Petru Jighirgiu, coregrafia îi aparține lui Edi Stancu, iar studiul muzical a fost realizat de Claudia Măru Hanghiuc. Scenografia și costumele - Anca Pancu și Adina Gherghiceanu. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8089 secunde