Spectacol la Teatrul de Vară Jupiter: "Cerere în căsătorie"

203
Spectacol la Teatrul de Vară Jupiter:

Articole de la același autor

Vreți să luați parte la o "Cerere în căsătorie"? Dacă sunteți hotărâți, haideți în această seară, de la ora 21.00, la Teatrul de Vară Jupiter.

Această piesă, scrisă între anii 1888-1889, a fost jucată pentru prima oară la data de 12 aprilie 1889, la Sankt Petersburg. Deși de profesie medic, autorul, Anton Cehov, este recunoscut ca un valoros prozator și dramaturg, el scriind la fel de bine nuvele, povestiri istorice, umoristice, piese de teatru.

De data aceasta, însă, în rolurile principale îi veți urmări pe talentații actori Andrei Vasilescu, Andra Iulia Stoicescu și Mihai Căpățână, în regia apreciatului actor Cristi Toma. Organizatorii spun că, deși piesa a fost scrisă cu atât de mult timp în urmă, ne demonstrează că, de atunci, până astăzi, lucrurile nu s-au schimbat mult, unele din ele chiar mai corespund vieții actuale. Aceasta, pentru că nu este deloc ușor să ceri în căsătorie pe cineva, atunci când în mintea și inima ta primează bogăția, terenurile, câinii sau vânătoarea.

Altfel spus, veți putea lua parte la o poveste încurcată de iubire, dar și o cerere în căsătorie. Dacă tatăl, fiica și pretendentul vor ajunge la un numitor comun, rămâne să vedeți dumneavoastră, vizionând piesa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Cerere în căsătorie", la Club Doors
Sâmbătă, 16 Mai 2015
Stire din Eveniment : Cine este Andrada? - Galerie foto
Pagina a fost generata in 1.4923 secunde