€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Spectacol de magie pentru copii, la Casa de Cultură din Constanța

Ştire online publicată Luni, 10 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Marți, 11 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, va avea loc, de la ora 18.00, spectacolul pentru copii „Povestea omului de zăpadă”, cu Leon Magdan și magicianul Antonio.

Leon Magdan, cunoscut publicului ca „Profesorul de joacă”, și magicianul Antonio revin la Constanța cu un nou spectacol, special pentru perioada de iarnă, o poveste feerică, a unui personaj atât de îndrăgit de toți copiii, Omul de Zăpadă.

Cu această ocazie, veți putea lua parte la un teatru de umbre, un spectacol de magie, surprize și zeci de bucurii pentru toți copiii. Și pentru că suntem în luna cadourilor, fiecare copil va primi, la final, un cadou surpriză. Spectacol este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani, iar prețul unui bilet este 15 lei.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8874 secunde