Spectacol cu Mickey și Patrula Cățelușilor, la Casa de Cultură

274
Spectacol cu Mickey și Patrula Cățelușilor, la Casa de Cultură - spectacolmickey-1567093921.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas doar câteva zile până la mult așteptatul spectacol pentru copii "Mickey și Patrula Cățelușilor", un muzical plin de mascote și personaje iubite de către cei mici. Eroul principal și favoritul copiilor, Mickey, va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, luni, 2 septembrie, de la ora 19.00. El nu vine singur, ci însoțit de gașca lui. 


Astfel, alături de el se vor afla Minnie, Donald, Daisy, Goofy și Pluto. Mickey își serbează aniversarea, cu această ocazie dorind să se împrietenească și cu copiii din sală. Totodată, clubul veseliei se reunește cu un scop educativ, dar nici distracția nu este pusă pe plan secundar. Ca urmare, în cadrul spectacolului muzical, copiii vor învăța cum să facă un tort, vor afla secretele unor trucuri de magie, vor cânta, vor dansa și se vor bucura alături de toți prietenii lui Mickey. Invitații de onoare în show sunt cățelușii Skye, Chase, cățelușul polițist Marshal și băiețelul Ryder. 


Totodată, în cadrul spectacolului "Mickey și Patrula Cățelușilor Show", copiii vor fi conduși într-o lume colorată, plină de imaginație și surprize. Pentru ca reușita să fie deplină, toate ingredientele unei petreceri reușite au fost deja adăugate. Spectacolul va dura o oră și este realizat de Sabina Arsenie, pe un scenariu de Ionela Petri. Coregrafia este semnată de Oana Nemeth. 


Prețul unui bilet este de 50 lei, pentru cei care optează pentru rândurile 1-8, în preț fiind inclusă, la final, o întâlnire cu personajele preferate pe scenă și poze cu acestea. Pentru cei care vor locuri pe rândurile de mai sus, un bilet costă 25 lei (copil) și 30 lei (adult). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3443 secunde