Spectacol caritabil pentru ajutorarea familiilor sărace

229
Spectacol caritabil pentru ajutorarea familiilor sărace - cadouristudenti-1513522864.jpg

Articole de la același autor

Liga Studenților din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța organizează, astăzi, începând cu ora 18.00, un spectacol caritabil la care accesul se va face numai pe bază de invitații. Evenimentul va avea loc în sala "Studio" a instituției de învățământ superior. Precizăm că această activitate se desfășoară în cadrul proiectului "Be a Santa 2.0"

"Be a Santa 2.0" este un proiect care se desfășoară până la data de 20 decembrie și are ca scop ajutorarea familiilor sărace.

Astfel, Moș Crăciun și-a amplasat sacii în campusul Universității "Ovidius" din Constanța (Corpul A și Corpul B), în Căminul Faleză Nord 2 (Pescărie), dar și în Căminul C1. Aici toți doritorii pot veni și lăsa obiecte vestimentare, jucării, alimente neperisabile etc.

O activitate de tradiție pentru acest proiect este "All star game", meciul de baschet care a reunit cei mai buni jucători din zona de sud-est a României și care a avut loc în week-end și unde toată lumea a fost invitată să aducă plușuri și alte jucării.

Toate aceste lucruri vor fi sortate și donate pe data de 20 decembrie familiilor cu un statut social scăzut din localitățile județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Decembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Grigore Leșe cântă la Constanța
Pagina a fost generata in 1.7876 secunde