€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Specializare în Spania, pentru 14 elevi ai Liceului de Telecomunicații

Ştire online publicată Vineri, 16 Martie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
14 elevi de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, însoțiți de două cadre didactice, vor participa, timp de două săptămâni, la un stagiu de pregătire de specialitate în domeniul electric, la Școala „I.E.S. Miguel Catalan”, din Coslada, Spania. 


Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului de tip Erasmus, KA2, derulat de unitatea de învățământ constănțeană în colaborare cu școli tehnice din țările străine cu care a derulat de-a lungul anilor proiectele europene, dar și cu parteneri cu o bogată experiență în realizarea instalațiilor electrice de domotică. 


Proiectul își propune dezvoltarea competențelor cheie, de bază ale elevilor în do-meniul instalațiilor electrice (instalații de domotică/realizarea caselor inteligente),


precum și îmbunătățirea competențelor profesorilor în domeniul electric (domotică)/automatizări, domeniu specific școlilor participante la proiect.


Pe lângă posibilitatea de a învăța de la colegii lor din Spania, fiecare participant la această mobilitate va beneficia de un sprijin financiar de 1.130 de euro.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7614 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.75 secunde