Specialiștii s-au pus la punct cu cele mai noi informații din domeniul cercetării

211
Specialiștii s-au pus la punct cu cele mai noi informații din domeniul cercetării - academianavala2-1590591357.jpg

Articole de la același autor

Pentru că întâlnirile față în față sunt excluse la acest moment, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" a mutat, anul acesta, cea de-a VI-a ediție a Conferinței Internaționale "SEA-CONF 2020" în mediul online. Ca urmare, schimbul de idei și dezbaterile s-au desfășurat pe patru secțiuni: Inginerie electrică, automatizare și informatică, Științe fundamentale, militare, lingvistice și sociale, Inginerie mecanică și Transport și management. La eveniment s-au înscris participanți din Bulgaria, Turcia, Croația, Ucraina, România, care au susținut 150 de lucrări. Potrivit reprezentanților instiituției de învățământ superior, conferința "SEA-CONF" reprezintă o inițiativă ambițioasă pentru comunitatea academică și științifică maritimă la nivel regional și internațional.

Aceasta duce mai departe un demers științific mai vechi al instituției, "Nav-Mar-Edu".

An de an, manifestarea reunește participanți din diverse domenii de interes din învățământul de marină și reprezintă o oportunitate atât pentru organizatori, cât și pentru participanți de a fi la curent cu cele mai noi informații în domeniile de cercetare.

Deși s-a desfășurat în mediul online, conferința de anul acesta a adus, din nou, în atenție subiecte de interes pentru comunitatea academică și științifică din domeniul maritim, lansând o serie de dezbateri și punând bazele unor viitoare proiecte de cercetare comune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5258 secunde