"Spațiul Tineretului Fragil", expus la Medgidia

332

Articole de la același autor

Echipa Alternator Artistic la Canal, în colaborare cu elevele și elevii Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia organizează, în spațiul Casei de Cultură a Sindicatelor din Medgidia, expoziția "Spațiul Tineretului Fragil".


În cadrul expoziției sunt prezentate lucrările realizate la atelierul participativ, de către grupul de eleve și elevi și echipa artistică. Evenimentul mai conține o seară de vizionare de film având ca temă construcția Canalului Dunăre - Marea Neagră și o prezentare cu texte și sunete, realizată de echipa artistică în colaborare cu Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu"
Echipa Alternator este compusă din artiștii Valentin Cernat, Mihail Șovăială și Ovidiu Pop. Cei trei au început cercetarea spațiului Canalului Dunăre – Marea Neagră din 2016. Anul acesta continuă cercetarea în cadrul proiectului Alternator, dezvoltând o cercetare complexă legată de arta executată la canal.


De asemenea, în perioada 1 - 6 octombrie, cei trei artiști au realizat un workshop de artă participativă în colaborare cu elevii instituției de învățământ din Medgidia. Rezultatele sunt prezentate publicului în cadrul expoziției "Spațiul Tineretului Fragil", care va rămâne deschisă publicului până pe 12 octombrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1753 secunde