€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

"Spărgătorul de nuci" le aduce o surpriză de Moș Nicolae celor mici

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teatrul de Tineret și Copii „Căluțul de Mare” vă așteaptă, astăzi, de la ora 10.00, la „Spărgătorul de nuci”, un spectacol organizat cu ocazia zilei de Moș Nicolae. Regia și scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia de M.C. Ranin, iar muzica de Viorel Andrinoiu. Acest spectacol este dedicat preșcolarilor Grădiniței nr. 35 și elevilor de la ciclul primar al Școlii gimnaziale nr. 10 „Mihail Koiciu”.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Lică Gherghilescu și Tiberiu Roșu.

În lumea poveștilor totul este posibil și fermecător, chiar și visele cele mai năstrușnice, iar „Spărgătorul de nuci” este un spectacol fascinant, cu marionete clasice, în care muzica și jocul de lumini creează o atmosferă de basm.

Reprezentanții instituției de cultură spun că experiența personajelor principale este împărtășită în mod direct cu micii spectatori. Astfel, ei descoperă la sfârșitul piesei că visele sunt cel mai frumos dar al copilăriei, iar părinții sunt îndrumați de către povestitor, să nu spulbere magia imaginației și a jocului copiilor. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani și durează 51 minute. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3147 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8573 secunde