"Spărgătorul de nuci", în week-end, la "Căluțul de Mare"

421

Articole de la același autor

 Cei mici se pot întâlni, din nou, săptămâna aceasta, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", cu "Spărgătorul de nuci". Spectacolul durează 51 de minute, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani și va putea fi vizionat duminică, 3 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30. Regia și scenariul acestei piese poartă semnătura lui Cristian Mitescu, iar muzica îi aparține lui Viorel Andrinoiu.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Lică Gherghilescu și Tiberiu Roșu.

Ca urmare, cei mici trebuie să știe că în lumea poveștilor totul este posibil și fermecător, chiar și visele cele mai năstrușnice. Actorii ne asigură că "Spărgătorul de nuci" este un spectacol fascinant, cu marionete clasice, în care muzica și jocul de lumini creează o atmosferă de basm.

Mai mult decât atât, experiența personajelor principale este împărtășită în mod direct cu micii spectatori. Așadar, ei descoperă la sfârșitul piesei că visele sunt cel frumos dar al copilăriei, iar părinții sunt îndrumați, de către povestitor, să nu spulbere magia imaginației și a jocului copiilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Încă un spectacol  cu Scufița Roșie
Pagina a fost generata in 0.3209 secunde