Sosesc scrisorile de mulțumire

548

Articole de la același autor

"Mulțumim pentru toate. Suntem deja acasă! Elevele mele sunt fericite!!!  Asta și pentru mine înseamnă mult și vă sunt recunoscătoare! Vă doresc succese și  sănătate!", semnează prof. Ala Turbal, Liceul Teoretic "EVRIKA", Rîbnița, Moldova.
Acesta este unul dintre mesajele primite pe adresa Inspectoratului Școlar Județean, din partea celor care au fost oaspeți de peste hotare ai celei de-a doua ediții a Olimpiadei internaționale de limbă și comunicare română desfășurate recent la Constanța. De altfel, prof. Cristina Maria Ivan, inspector de specialitate limba română, și Ana Maria Panțu ne-au declarat că în spatele organizării unei astfel de acțiuni de interes internațional eforturile sunt imense, pentru ca la plecare toată lumea să aibă în "bagaje" amintiri dintre cele mai plăcute despre șederea în Constanța.
De asemenea, merită menționat sprijinul acordat organizatoarelor de către cei șase elevi de la Liceul Internațional de Informatică și care au dus la bun sfârșit un site dedicat evenimentului, dar și o revistă. Ei sunt: Daniel Roșca, Adrian Hulparu, Casiana Trandafir, Șerif Iasmin, Carmen Iacov, toți clasa a XI-a C, și Bianca Mocanu, clasa a X-a C.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8368 secunde