Sonete și cântări de noiembrie

232
Poetul urbei noastre, Eduard Zalle, pe versurile căruia cântă Maria Gheorghiu, Mariana Butnaru, Daniel Iancu, Walter Ghicolescu și Marius Matache, va face două lansări și la Constanța.


Ofițerul radiotelegrafist poet care a mai lansat cinci volume de versuri până acum a fost caracterizat de Traian T. Coșovei drept: "un spirit bacovian, profund și întrebător, care are forța de a-și suprima tragismul prin ingenioase și temerare incursiuni în poeziile post-moderniste.(…) Eduard Zalle nu este nici un moralist, nici un pamfletar indignat. Pur și simplu se mișcă în interiorul unei lumi pe care - poetic vorbind - încearcă să o înțeleagă în complexitatea ei deseori contradictorie". Cele cinci volume lansate anterior sunt "Poezii din vremurile vechi" (1977-1990) - editura Eminescu, București, septembrie 2009; "Cântec lui Merlin" - editura Eminescu, București, aprilie 2010; "Doamna brună" - editura Semne, București, octombrie 2010; "Sonetele iubirii" - editura Semne, București, mai 2011 și "Prietenia cuvintelor". 

Pe 17 noiembrie, Eduard Zalle va lansa volumul de sonete "Frământările înțeleptului vrăjitor" și albumul "Cântece de iarmaroc". Lansarea va fi acompaniată de prietenii și colaboratorii săi Daniel Iancu, Mariana Butnaru, Maria Gheorghiu, Walter Ghicolescu și de actorul Eusebiu Ștefănescu, cel care l-a însoțit pe autor la anterioarele lansări bucureștene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2309 secunde