Smiley, într-un concert extraordinar, la Constanța

263
Smiley, într-un concert extraordinar, la Constanța - smiley2-1572205457.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, pe 5 și 6 noiembrie, de la ora 19.30, sunteți așteptați la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, la un concert extraordinar cu Smiley - "Omul". 


Inițial, era programat un singur concert, pe 5 noiembrie, dar, pentru că de la scurt timp de la punerea în vânzare a biletelor din cadrul turneului național cu același nume s-au vândut toate biletele, s-a decis organizarea a încă unei reprezentații. 
Cel mai mare turneu național al artistului îl va aduce pe Smiley, alături de trupa sa, în fața spectatorilor de la malul mării, unde le va vorbi prin muzică despre om cu toate bucuriile, imperfecțiunile, trăirile și dezamăgirile adunate în viață. 


Așa că, pregătiți-vă pentru un show care vă va capta simțurile, care vă va face să dansați, să strigați, să visați și mai ales să vă simțiți liber de orice constrângere. Organizatorii vă asigură că show-ul va fi grandios, cel mai mare pus în scenă vreodată de Smiley, unic în România. Astfel, luminile, proiecțiile, toate sunt pregătite special pentru a vă oferi o experiență de neuitat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4245 secunde