Simularea Bacalaureatului, faza probei obligatorii a profilului

233
Simularea Bacalaureatului, faza probei obligatorii  a profilului - bacalaureat39-1457452012.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în calendarul simulării Bacalaureatului 2016 este prevăzută proba obligatorie a profilului, la care sunt așteptați 7.467 elevi constănțeni de clasa a XI-a și a XII-a la Matematică, respectiv 2.301 elevi - la Istorie.

Le reamintim celor care vor încerca și astăzi să fraudeze proba că obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susține la finalul învățământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum și optimizarea pregătirii elevilor. Și, cel mai important, notele nu se trec în catalog, așa că terminați cu FURTUL!

Abia pe 13 iunie începe Bacalaureatul 2016, cu examenul oral de Limba română, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 16 iulie. Calendarul examenului de Bacalaureat 2016 a fost publicat în Monitorul Oficial, după începerea anului școlar 2015-2016.

Noutatea de anul acesta constă în faptul că lucrările elevilor vor fi corectate în alte județe doar dacă această decizie va fi luată de Comisia Națională de Bacalaureat, iar primăriile și comisiile de BAC vor fi obligate să doteze toate sălile de examen cu camere video-audio funcționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4156 secunde